Cursussen en Studies

We zijn van mening dat er 1 site is waar je de beste en meest onafhankelijke informatie kunt ophalen over het opleidingsaanbod binnen Nederland. We willen je hiervoor dan ook verwijzen naar studiekeuze123.

 

Voor wat betreft Cursussen raden we je aan om je eens te oriënteren bij o.a.:

De LOI onderscheidt een aantal productgroepen: University, HBO-studies, HBO-cursussen (korte cursussen op HBO-niveau), cursussen, taalcursussen, hobbycursussen, Audiocursussen (lesmateriaal staat volledig op cd). En sinds kort HBO Klassikaal en Cursussen Klassikaal.


Bij Laudius.nl profiteert men van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudies. De kennis en ervaring die Laudius.nl in deze lange periode heeft opgedaan wordt gebruikt bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige cursussen die altijd perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends.


Het NTI staat ruim 70 jaar voor toonaangevend particulier onderwijs. Studenten kunnen bij het NTI kiezen uit zelfstudie of een combinatie van zelfstudie met klassikale begeleiding. Inmiddels biedt het NTI 850 opleidingen aan, van cursus en training, tot mbo-, hbo- en mba-opleiding. De NTI-voordelen voor studenten:

  • Erkende opleidingen;
  • Unieke combinatie van zelfstudie, klassikaal onderwijs en begeleiding via een digitale leeromgeving;
  • Mentor voor persoonlijke studiebegeleiding;
  • Topdocenten uit de praktijk;
  • Flexibel studeren en elke dag starten.
MBO premium

Avans+ richt zich op professionals die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Die geen genoegen nemen met de status quo. Die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, meer kennis, meer vaardigheden en meer verdieping. Mensen die het verschil willen en durven maken. Die zichzelf steeds weer willen overtreffen.

 

Opleidingen


Rotterdam School of Management, Erasmus University, biedt een dynamische leeromgeving voor professionals die zich verder willen ontwikkelen en nieuwe vaardigheden en kennis willen opdoen. De cursussen richten zich op ontwikkeling in leiderschap, persoonlijke effectiviteit, strategie, finance, accounting, innovatie, marketing en sales. Er worden cursussen aangeboden van 1 tot 10 dagen, geschikt voor professionals in alle carrièrefases. Ze ontvangen cursisten met 0 tot meer dan 20 jaar werkervaring.Sonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, workshops en cursussen in Nederland op het gebied van een gezonde levensstijl. Met ruim 60 opleidingsgroepen en 18 jaar ervaring is Sonnevelt Opleidingen de marktleider in Nederland.
Sonnevelt Opleidingen biedt momenteel 20 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen. Termijnbetalingen zijn mogelijk, afhankelijk van de opleiding. Door in te spelen op nieuwe kansen ontwikkelt Sonnenvelt Opleidingen van tijd tot nieuwe opleidingen zoals: Jongerencoach, Detox Coach en Superfood Expert om de concurrentie vooruit te blijven.