Leiden

 

In Leiden wonen 18.297 en studeren 33.827 studenten. De stad telt 5 onderwijsinstellingen: 4 hogescholen 1 universiteit. Er is van alles te doen in Leiden: zo zijn er 79 cafés 8 musea 43bioscopen 3 theaters. Wil jij gaan studeren in Leiden? Ontdek hier wat deze stad je te bieden heeft. 

Huisvesting

Het is in Leiden erg moeilijk om een kamer te krijgen. Let hier dus op! Schrijf je vast in en vraag vast rond of er een plekje vrij is. 


Waarom studeren in Leiden?

Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken!

Leiden staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen die de stad telt. Er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo zijn de bekende en tevens oude studentenverenigingen Minerva en Augustinus in Leiden gehuisvest.

Ook op sportief gebied heeft Leiden genoeg te bieden.Het karakteristieke, bruisende karakter van Leiden vind je terug in de vele hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots.


Opleidingen in Leiden

In Leiden zijn veel verschillende opleidingen. Op de website van studiekeuze123 vind je de meest actuele informatie over deze opleidingen.