Studenten kiezen massaal voor refurbished

Een smartphone of een laptop is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het studentenleven. Een gemiddelde student doet dan ook alles met zijn smartphone, zoals het bijhouden van de agenda, notuleren, kijken van actuele OV tijden en natuurlijk het vinden van je studentenkamer! Voor een nieuwe iPhone moet je flink in de buidel tasten en bij het afsluiten van een abonnement krijg je tegenwoordig een BKR-registratie. Dit is dan ook de reden dat steeds meer studenten op zoek gaan naar alternatieven, zoals een refurbished telefoon.

 

Wat is een refurbished iPhone?

Veel studenten vragen zich af wat een refurbished iPhone of laptop precies inhoudt. Refurbished iPhones of laptops zijn 100% goed functionerende iPhones en laptops met daarop gewoon garantie. De refurbished iPhones en laptops zijn in de meeste gevallen helemaal gecontroleerd en uitvoerig getest zodat deze over het algemeen perfect functioneren (natuurlijk wel verschillend per aanbieder). Een refurbished iPhone of laptop zal in de meeste gevallen geleverd worden met nieuwe accessoires.

Een groot voordeel van de refurbished iPhones of laptops is het grote verschil in prijs (vergeleken met een nieuwe), wat het erg interessant maakt. Daarnaast draag je met een refurbished apparaat ook nog eens je steentje bij aan een beter milieu, wat zeker in 2020 erg belangrijk is.

 

Bekijk de garantie

Voordat je uiteindelijk overgaat tot de aankoop van een refurbished toestel is het erg belangrijk om de garantietermijn te controleren. Kies altijd voor een aanbieder met minimaal 1 jaar garantie. Binnen 1 jaar weet je zeker dat het toestel van zowel binnen als buiten in perfecte staat is.

 

Kies voor kwaliteit

Enkele aanbieders spelen juist in op de minder goede kwaliteit rondom de refurbished iPhones en laptops.