Werkzaamheden met een verhoogd risico

Voert u werkzaamheden uit in omstandigheden met een verhoogd risico op lichamelijke letsel, andere gezondheidsrisico’s of milieu gerelateerde issues? Dan is het VCA diploma praktisch vereist. De VCA norm wordt in de meest uiteenlopende branches toegepast. Bij zowel hele grote als hele kleine organisaties. Hoofdaannemers leggen dit ook op bij onderaannemers, of deze nu uit Nederland of uit een ander land binnen Europa komen.

 

VCA Diploma halen bij VCAdirect

Bij PlusPort of via haar website VCAdirect.nl bereidt u zich voor met een VCA e-learning cursuspakket en het examen op één van onze 50 locaties. Het VCA e-learning cursuspakket bestaat uit 14 verschillende interactieve leermodules, oefentoetsen, proefexamens en een handleiding. Uit onze ongekende hoge slagingspercentages blijkt dat studeren voor VCA met interactieve e-learning modules vele malen effectiever is dan conventionele leermethodes zoals deelnemen aan een klassikale sessie. De theorie in de e-learning modules sluit naadloos aan op het officiële VCA examen dat inbegrepen is in het cursuspakket.

Toch liever een klassikale sessie met aansluitend een examen? dan kan dat uiteraard ook! Samen met een lesboek en proefexamens kunt u zich voorbereiden op de klassikale dag van uw keuze. Deze dagen worden georganiseerd door heel Nederland. In de lesdag wordt alle stof nog een keer goed doorgenomen Aansluitend aan de dag wordt het examen afgenomen.